Radno vrijeme:

pon – ned 08:00 – 21:00

Kontakt informacije:

Tel: 021/681-990 | E-mail: info@bubamara.in

Web stranica:

BUBAMARA

Bubamara sve za djecu d.o.o. je specijalizirano poduzeće koje se bavi prodajom proizvoda za djecu i trudnice. U dječjim trgovinama Bubamara možete pronaći kvalitetnu dječju opremu, zabavne igračke, dječju odjeću, obuću, proizvode za njegu i hranjenje. Bogat asortiman proizvoda zadovoljit će sve potrebe i želje djece i roditelja, a ljubazno osoblje pomoći Vam i savjetovati Vas prilikom kupnje proizvoda.

U ugodnom okruženju, s ljubaznim osobljem i uz široki asortiman kvalitetnih proizvoda želimo omogućiti svim kupcima što kraći put do naših proizvoda. Gdje su naši kupci, bit ćemo i mi!

Iz godine u godinu zapošljavamo ljubazno osoblje koje stručnim savjetima pomaže našim kupcima pri odabiru i kupnji odgovarajućih proizvoda. Neprestano se trudimo obogaćivati naš prodajni asortiman kvalitetnim i sigurnim proizvodima koji su u skladu sa svim europskim standardima (briga o medicinskom i pedagoškom razvoju djeteta te željama i zahtjevima kupaca).

Kupcima nudimo i učlanjenje u klub Bubamara koji nudi: kupovanje po posebnim klub cijenama, brojne popuste i pogodnosti. Održavamo proslave rođendana svake prodavaonice, a često se održavaju i radionice za djecu. U takvim prilikama kupcima poklanjamo i kupone s različitim pogodnostima.

Trudnicama i majkama dojenčadi do 1.godine nudimo svakog utorka prilikom kupnje potrepština za majke i bebe 10% popusta odmah i 3% bonus koji bilježimo na klupsku karticu.

Dobro došli u dječje trgovine Bubamara u kojima ćete pronaći sve za vaše mališane na jednome mjestu!