REFILL TONER SHOP – GAMING ARENA

REFILL TONER SHOP – GAMING ARENA

Vrijeme je za gaming uz Voodoo Gaming !!!
Bilo da ste obični ili profi gamer, Voodoo Gaming je pravo mjesto za vas!
U našoj gaming areni možete doživjeti nezaboravno gaming iskustvo na vrhunskim gaming konfiguracijama, high-end gaming monitorima i Sharkoon gaming periferiji,uz najbrži mogući optički internet,te PS4 Pro na velikom LG 4K TV-u.
Izbrusite gamerske vještine u popularnim PC igrama kao što su Fortnite, CS:GO, Apex, LOL, Dota 2, PUBG, Heartstone, Overwatch,Call of duty,FIFA.. i odmjerite svoje snage s ekipom.
Gaming arenu se može unajmiti za trening eSport timova po posebnoj tarifi, kao i za rođendane i slične događaje.
Za one koje žele najvišu razinu igranja, tj. okušati svoje vještine protiv najboljih svjetskih igrača ili žele postati profi igrači, koji će živjeti od toga, uskoro s radom počinje Gaming Akademija gdje ćemo zainteresirane pripremiti za igranje na najvećoj razini.
Također smo se povezali sa nekoliko njemačkih i švicarskih menadžerskih agencije ,koji imaju ugovore sa preko 2000 profesionalnih igrača, te ćemo u suradnji s njima nekoliko puta godišnje testirati najveće talente ,pa ako prođu testove, ponuditi ugovore, te im pokušati naći sponzore i timove.
Pozivamo sve igrače koji žele trenirati par puta tjedno CS:GO , da se prijave u samoj areni ili na mail v.gaming.tg@gmail.com