O nama

TC CENTAR MARISA MALO O NAMA

Adresa:

Alojzija Stepinca 112, 21220 Trogir

Radno vrijeme:

ponedjeljak – nedjelja: 09:00 – 21:00h

Kontakt:

+385 21 778 666

Trgovački centar Marisa je nova shopping destinacija u srcu Trogira te prvi trgovački centar u Trogiru, gradu pod zaštitom Unesco-a.

Trgovački centar Marisa ima  6 etaža (2 kata parkirališta, prizemlja kao i 3  nadzemne etaže podijeljene na 31  poslovni  prostor).

Površina od cca 22 000 m2 od kojih parking prostoru pripada 7300 m2  ( dvije podzemne etaže sa čak 237 parkirnih mjesta ) ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Trgovački centar Marisa ima osiguran multifunkcionalan prostor te zajedničke prostore pogodne za radionice, prezentacije, predavanja te izložbeni prostor u kojem svatko sa dobrom i kreativnom idejom, dobiva značajno mjesto.

Logotip Trgovačkog centra Marisa je sastavljen od nadaleko poznate Trogirske čipke koja izgledom podsjeća na leptira. Baš taj moment, centar je zadržao kao vrhunac suživota i odrastanja sa svojim zakupcima i posjetiteljima.“ Leptir,  koji iz gusjenice polako raste, napreduje i na kraju izraste u prelijepog leptira ”.

Osnovna je težnja i namjena Trgovačkog centra Marisa, postati mjesto okupljanja, pojedinaca i obitelji, domaćih i stranih gostiju te poslovnih ljudi koji će u ugodnom, suvremenom i klimatiziranom ambijentu, sklapati poslove, shoppingirati ili ostvarivati svoje želje.